Utleiepriser og regler 2017

Få seilforeninger i landet er forunt å ha et klubbhus, en Seilerhytte og flott selskapslokale, som vi i Sarpsborg Seilforening. En perle i granitt ligger ved seilsenteret i Løkkevika. Fra terrassen kan du følge solas vei ned i horisonten i vest og i hyttas sal som har plass til 70 personer, har det vært utallige sosiale settinger; møter, kurs og fester av alle slag. Dette er virkelig en base vi er stolt av. I hytta er det varmekilder og fyringsmuligheter, og med det utleie hele året.

PRISER

Priser gjeldende fra 01.01.17:
Kr. 7500,- for helg
Kr. 5400,- for en hverdag
Vask er inkludert.

Leien skal være innbetalt, og på vår konto, senest 2 uker før hytta skal benyttes.

UTLEIEREGLER
• Nøkkelbrikke utleveres etter avtale.
• Fyrverkeri er ikke tillatt.
• Ved bruk av brannfakkel må det benyttes forsvarlig underlag.
• Det skal være stille kl. 02.00. Skal man holde på lengre må man kontakte de nærmeste naboene på forhånd.
• Alt søppel må fjernes, også papir, og kastes i kontainerne på utsiden av hytta.
• Kasser brukt til frakt (også rekekasser) fjernes av leietager.
• Bord og stoler settes på plass.
• All skade på interiør og annet utstyr må erstattes. Si fra om noe knuses/blir ødelagt.

Ta kontakt med hytteutleieansvarlig for ytteligere info.