Utleiekalender

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field smImageText. Check your template! --></pre>

Utleiepriser og regler 2017

Publisert: 24.02.2011 Få seilforeninger i landet er forunt å ha et klubbhus, en Seilerhytte og flott selskapslokale, som vi i Sarpsborg Seilforening. En perle i granitt ligger ved seilsenteret i Løkkevika. Fra terrassen kan du følge solas vei ned i horisonten i vest og i hyttas sal som har plass til 70 personer, har det vært utallige sosiale settinger; møter, kurs og fester av alle slag. Dette er virkelig en base vi er stolt av. I hytta er det varmekilder og fyringsmuligheter, og med det utleie hele året. Les mer »