Klubbmesterskap Optimist og Zoom 8

Søndag 16 september fikk jolleseilerne prøvd seg på klubbregatta under tøffe forhold. Fem Optimist seilere og to Zoom 8 seilere gjennomførte 4 tøffe omganger på baneområdet inne i Løkkevika. Det ble kollisjoner og straffevendinger, surfer og kullseilinger. Alt som hører med i en tøff regatta. Men jolleseilerne begynner å få bra trening i å takle vanskelige forhold, så selv om noen ble litt skremt innimellom, så gikk det fort over.

Vi seilte først to omganger med kort pause i mellom før vi tok en velfortjent hvil og lunsj inne på brygga. Etter lunsj var det klart for to nye omganger. Etter tredje omgang begynte de flest å bli slitne. Vi kortet ned banen litt og forsøkte oss med en fjerde og siste omgang. Vinden økte, så noen fikk nok, men mange holdt ut og kom seg til mål. Så pakket utslitte seilere sammen jollene og dro hjem for å hvile ut?

Takk til alle som bidro til et vellykket arrangement.