Content2 | col1

Invitasjon til Plus-skolen og trebåtbyggerlinjen

Dette er for tiden Norges eneste trebåtbyggerlinje og har sitt utgangspunkt i at Plus-skolen har som formål å ivareta utdøende håndverksyrker.
Dette er også et samarbeide med det maritime senteret på Isegran hvor trebåt har vært i fokus i nærmere 400 år.

For tiden er det et stort restaureringsprosjekt som foregår i samarbeide med fredrikstad museum , en av de første IOD ène som ble bygget av Bjarne Aas på Isegran. Dere har nå en mulighet til å komme inn for å se på dette arbeidet samt at prosjektleder Ingar Guttormsen vil fortelle om prosjektet.

I tilegg blir det omvisning på det maritime senter hvor vi runder av med rundtur i skolens lokaliteter hvor det også ligger en 12 meter og en 10 meter til restaurering.

Denne invitasjonen er med tanke på at vi ikke fikk rundet av seilsesongen med premieutdeling samt et hyggelig samvær med noe å bite i. Det vil da deles ut pokaler i de respektive klassene.

Det hadde vært hyggelig om at så mange som mulig hadde lyst til å komme til Isegran og den nystartede trebåtbyggerlinjen. I den anledning må vi be om at dere melder dere på slik at vi ser hvor mange som kommer i forhold til bespisningen ( varm mat).

Innen Mandag 14/10-2013.
bjorn@plus-skolen.no

Oppmøte kl. 18.00 på Isegran ved parkeringsplass straks etter brua over til Isegran

Med de beste seilerhilsner
Bjørn Tønnesen
Syzweb publiseringsløsning levert av Markedspartner. Grafikkdesign: Griff Kommunikasjon