Innbydelse Hvaler Rundt 2014

Sarpsborg Seilforening har gleden av å invitere til den tradisjonsrike ”Hvaler Rundt” regattaen lør. 10 mai.

Regattaen er åpen for alle kjølbåter. Det seiles i racing og turklasse.
• Påmelding online innen 6. mai, med startavgift kr. 300,- , etter denne dato og frem til kl. 10:00 på lørdag kommer tillegg på kr. 100,-. pr båt.

Banen blir en kombinasjon av faste merker og utlagde rundingsbøyer i
Hvaler-skjærgården, ca 15-20 nautiske. Banekart med banealternativer
utleveres lørdag morgen.

Briefing / Skippermøte på Seilerhytta kl. 10.30. - skipper må møte!
Beregnet start på lørdag er kl. 12.00.

Etter målgang blir det enkel servering. Premiering skjer umiddelbart etter at siste båt er gått i mål.

Fredag:
Alle er velkommen fredag kveld til samling ved bryggeanlegget til seilforening hvor stemingen vil være på topp. Lun og hyggelig stemning utover kvelden. Ta med mat og drikke etter eget ønske, eller kos deg med noe av maten vi har å by på. Det vil være mulighet for kjøp av øl.

• Hvaler Rundt Innbydelse
• Seilingsbestemmelser Hvaler Rundt