Innbydelse Hvaler Rundt 2015

Sarpsborg Seilforening har gleden av å invitere til den tradisjonsrike ”Hvaler Rundt” regattaen lør. 23 mai.
Regattaen er åpen for alle kjølbåter. Det seiles på NOR Rating i klassene racing og tur.
Banen blir en kombinasjon av faste merker og utlagte rundingsbøyer i Hvaler-skjærgården, ca 15-20 nautiske.
Premiering skjer etter at siste båt er gått i mål på seilerhytta.

Påmelding online innen 21. mai, med startavgift kr. 300,- , etter denne dato kommer et tillegg på kr. 100,-. pr båt.
Startavgiften kan betales via nettbank frem til 21. mai ved overføring til Sarpsborg SF sin konto 1090.05.01736.
Merk betalingen med seilnummer.
Etteranmeldingskontingent betales ved registreringen 23. mai.

Seilingsbestemmelser

RESULTAT

Fredag:
Alle er velkommen fredag kveld til samling ved bryggeanlegget til seilforening hvor stemingen vil være på topp. Lun og hyggelig stemning utover kvelden. Ta med mat og drikke etter eget ønske.