Seilskolen 2018

Jolleseiling inneholder masse sol, sommer, bading, sjøsprøyt og moro. Det blir fine naturopplevelser og masse frisk luft. Den gode følelsen av å mestre egen seiljolle gir barn mye glede og selvtillit. Det blir gutter og jenter som trener seiling og leker sammen. Det er supersosialt!

Meld deg på her

Seilskole for barn i skoleferien uke 26, 27, 32 eller 33!

• Dette passer for barn i alderen 8 til 12 år
  • Det stilles ingen krav til kunnskap om båt og sjø
  • Det stilles ingen krav til seilferdigheter
  • Deltaker må ha med egen seilvest/flytevest
  • Deltaker må kunne svømme
  • Deltaker må ha med varme klær og regntøy.
  • Deltager må ha med matpakke og eventuell drikke til lunsj
  • Sarpsborg seilforening stiller med joller.

Hvor:         Seilerhytta i Løkkevika, Seilerbakken 11.

Når:           Mandag til fredag, uke 26,27,32 eller 33. Kl. 0830 til 16:00

Pris:           Kr. 2100.- per deltaker for ordinær seilskole*
*Dersom du trenger å komme tidligere pga. foreldres jobb, så koster dette 300.- ekstra. Denne ekstrakostnaden er inklusive en enkel frokost, og du kan komme Kl. 0730.

Det er begrenset med plasser, så registrer deg på vår hjemmeside for å sikre deg en plass. Det blir «early-bird» trekkepremie!

Ta kontakt for mer informasjon:
Henning Asklien, mobil 950 22 751, epost
henning@asklien.no
Arne Andersen, mobil 976 57 499, epost
arne.a.andersen@gmail.com
Send oss gjerne en epost, eller ring mellom Kl. 16:00 og 20:00 alle dager. Får du ikke svar så send en sms, og vi ringer deg tilbake.

Informasjonshefte om jolleseiling i sarpsborg seilforening