Velkommen til seilingens dag Lørdag 20 august

Lørdag 20.8 er Seilingens dag!

Seilforeninger over hele landet åpner dørene for alle som er interessert i foreningenes aktiviteter.

I den anledning ønsker vi alle som er nysgjerrig på seiling velkommen til å bli kjent med Sarpsborg Seilforening.

Still opp på B-brygga mellom kl 12 og 14. Der blir det kaffe og hyggelig seilprat. Vi rigger joller som passer for barn i alle aldre.

Kom innom, du vil få mulighet til:

• Prøve de ulike typene seiljoller vi har, under kyndig veiledning. Vi har 5 forskjellige jolletyper og seilbrett.
  • Å sitte på en tur med våre seilere.
  • Kanskje å få en RIB tur!

Det vil også være åpen kiosk.

Ta gjerne med deg redningsvest, ellers har vi noen til utlån. Vi praktiserer vestpåbud for alle barn på brygga.

Vi ønsker hele familien velkommen!

Seilingens dag er et initiativ fra Gjensidigestiftelsen, som ifjor støttet seilforeninger over hele landet med joller.
Sarpsborg seilforening fikk i den sammenheng tildelt to RS Feva tomansjoller.

Les om årets arrangement på seilmagasinet