Kunngjøring Hvaler Rundt 2017

Kunngjøring og påmelding Hvaler Rundt 2017

Sarpsborg Seilforening har tidligere invitert til Hvaler Rundt som arrangeres lørdag 13. mai.
Regattaen er åpen for alle kjølbåter. Det seiles på NOR Rating i klassene racing og tur.
Banen blir en kombinasjon av faste merker og utlagte rundingsbøyer i Hvaler-skjærgården, ca 15-20 nautiske mil.

For mer detaljer: Se kunngjøringen.

NB!
I tillegg til den ordinære regattaen, har foreningen i år invitert interesserte seilbåteiere til et uformelt arrangement ved bryggene under vignetten:

"KOM SEIL MED OSS"

Dette gjør vi i et forsøk på å fange opp noen av de som kanskje ikke ønsker å være med på en «profesjonell» regatta, men som allikevel kan tenke seg å være en del av seilforeningens miljø. De som ønsker å delta på denne delen av arrangementet trenger ikke å melde seg på her, eller forholde seg til kunngjøringen.

Kunngjøring Hvaler Rundt 2017.pdf

Hvaler Rundt registrering 2017