Content2 | col1

Seilsportsliga 2017 Sandefjord

 

 

Seilsportsligaen Sandefjord 17. og 18. juni 2017

Dette var mye flott seiling under fine forhold og perfekt arrangement. Det blåste 3-5 m/s med noe mer i enkelte kast. Som vanlig ble det tette race og masse håndtering. Vi fikk ros for måten vi taklet det på. Spesielt når det økte på klarte vi bra.

Vi endte på 8. plass etter å ha vært med i mellomskiktet hele tiden. En skikkelig tabbe av rormann kostet oss de 2 poengene vi manglet opp til 6. plassen. I tillegg fikk vi vår første BH i det nest siste racet, noe som også kostet 2 poeng.

Det mest spennende racet hadde vi i Flight 11, hvor vi rundet siste merke som nr 4. Det ble en kamp mellom de 3 første båtene. Vi fikk fart på båten og surfet inn på 2. plass til målfoto foran de to neste.

Etter forfall fra to av de planlagte mannskapene stilte vi med Lars Åge Gade Sørensen, Cato Lindbeck, William Lindbeck og med Børre Dahl som rormann. William var ukjent med genakker seiling. Han gjorde en kjempebra jobb og er nå sertifisert J-70 seiler.

Risør og Askøy har vist solid seiling i begge stevnene, mens Bundefjorden viste svakhetstegn når Eivind Melleby reiste hjem. De andre er mer ujevne, mens de kan også stille med topp seilere på noen stevner. Risør stilte med to landslagsseilere og en seilmaker. De var solide.

Vi ligger nå på 7. plass, med 5. plass innen rekkevidde. Fortsettelse følger i Larvik i slutten av juni.

Børre Dahl


Syzweb publiseringsløsning levert av Markedspartner. Grafikkdesign: Griff Kommunikasjon