Union Race / MK Båt 2017

Sett av helgen 15 – 17 september!

Sarpsborg Seilforening invitere til MK Båt Cup, som er avsluttende regatta i årets Union Race.

VI ER I GANG PÅ FREDAG.

Fredag kveld blir det velkomstfest/tune-up om bord i Maxirateren "Ondine".

Benytt anledningen til å se nærmere på denne flotte skuta.

Vår sponsor MK Båt har båten under restaurering, men lover å rydde og gjøre det varmt og hyggelig i salongen – fare for trekkspill…m.m.

I tillegg rigger vi opp et partytelt og fyrer opp grillen på brygga. Ta med grillmat og møt opp.

Vi er tilstede og er behjelpelig med å finne båtplass til dere som kommer med båt.

OG FORTSETTER PÅ LØRDAG

Lørdag går startskuddet for årets siste regatta i Union Race. Det blir distanseseilas på ca 10 – 15 Nm i området Skjebergkilen / Singlefjorden. I år starter vi etter "Gunder-metoden".

Start og målgang blir fra "Ondine" som blir liggende ved jollebrygga i Løkkevika. Her er det gode muligheter for å følge både start og målgang for publikum, så inviter gjerne venner og bekjente til en hyggelig dag i Løkkevika.

GOD PLASS PÅ DEKK

Siste frist for påmelding kl 09:00 lørdag 16/9

Rormannsmøte på brygga kl 10:30

Åpen kiosk og god plass for sosialt samvær og hygge både før og etter regatta.

Tradisjonen tro inviterer vi til fest på Seilerhytta lørdag kveld. Her blir det god mat, musikk og fine premier. Alle er hjertelig velkommen, og ta gjerne med ledsager(e). Festen starter kl 19:00.

Påmelding til festen må være inne senest i løpet av torsdag 14/9.

Pris kr 400,- pr person.

Kontakt: post@sarpsborg-seilforening.no