Union Race - MK båt 2018

INVITASJON TIL UNION RACE 23. SEPTEMBER - KUNNGJØRING

Sarpsborg Seilforening inviterer herved til regatta i regi av Union Race.

"Union Race - MK-båt" arrangeres søndag 23. september ved Sarpsborg Seilforenings anlegg i Løkkevika. Vi starter etter "Gunder-metoden" og første start er kl 13:00. Seilingsbestemmelsene er appendiks S i kappseilingsreglene samt vedlagte supplement: "Utfyllende seilingsbestemmelser". Vi tar utgangspunkt i påmeldingene fra lørdagens regatta. Dersom det er ønskelig med endringer i forhold til dette, ta kontakt med Mikael på telefon 94868002.

MK-båt frister med følgende premie:

Riggsjekk. Nye fall og skjøter. Totalverdi kr 10.000,- Trekkes blant alle startende båter

Åpen kiosk på lørdag.

Goodie-Bags til alle kvinnelige seilere ved premieutdeling.  Kanskje blir det andre overraskelser også.

Fest på seilerhytte lørdag.

Festen  starter kl19.00 med middag ca kl19.30. Meld dere på via vedlagte kobling.

Kr 400,- pr person betales ved inngang. (kontanter, kort eller vips)

Skjenkebevilling. Her handler vi øl og vin på dugnad.

Levende musikk, fullt kallas.

Påmelding Union Race - MK Båt regatta

Utfyllende seilingsbestemmelser MK-båt 2018.pdf