Ny Hjemmside for seilforeningen

Vi oppgraderer fra dagens hjemmesideløsning til en helt ny løsning i løpet av Juli 2019. Vi går denne gangen for en WordPress løsning, som er en av verdens mest benyttede løsninger for Hjemmesider. Samtidig vil vi også implementere Manage2Sail (M2S) som både resultatverktøy og påmeldings- og betalingsplattform. M2S er den løsningen som Norsk Seilforbund støtter for bruk i seilnorge. Vi satser på å få en mer moderne hjemmeside, med mulighet for enklere bruk og tilgang for flere medlemmer. Selve oppgraderingen vil foregå i perioden fra nå, til og med 15 august. Dette vil medføre at hjemmesiden kan være utilgjengelig noen timer, eller at det er noen synlige mangler ved hjemmesiden i denne perioden. Ta kontakt med Henning Asklien på 95022751 eller henning@asklien.no ved behov for ytterligere informasjon.